Hidrogén-peroxid sokoldalú felhasználása

Bizonyára sokan hallottatok már a Hidrogén-peroxidról, de talán nem is sejtitek, hogy milyen sokoldalúan felhasználható. Ez a természetes vegyület nem csak fertőtlenítőként szolgál, hanem számos más területen is hasznos segítség lehet mindennapi életünkben.

Fertőtlenítés: A Hidrogén-peroxid hatékonyan pusztítja el a baktériumokat és vírusokat. Használhatod sebek és horzsolások fertőtlenítésére, illetve háztartási felületek tisztítására is. Vigyázz, hogy megfelelően hígítva alkalmazd!
Fogfehérítés: A Hidrogén-peroxid képes eltávolítani a fogak felszínéről a foltokat és elszíneződéseket. Keverj össze egy kevés Hidrogén-peroxidot és vízzel, majd használd fogmosás közben.
Szájüregi egészség: Gargarizálás Hidrogén-peroxiddal segíthet megszabadulni a rossz lehelettől, valamint enyhítheti a fogínygyulladást és a szájüregi fertőzéseket.
Kerti használat: A Hidrogén-peroxid segíthet megszabadulni a kerti növényeket támadó kártevőktől és gombáktól. Vízzel hígítva permetezd meg a növényeket, hogy megakadályozd a fertőzéseket és betegségeket.
Folteltávolítás: Hidrogén-peroxiddal könnyedén eltávolíthatod a ruhákon vagy szőnyegeken lévő foltokat. Vigyázz, hogy először kis területen teszteld a színállóságot.

A Tadiran AIROW az OSHA által megengedett expozíciós határértékeknél jóval alacsonyabb mennyiségű hidrogén-peroxidot termel. OSHA3: A levegőben megengedett expozíciós határérték (PEL), mely 1000 ppb egy 8 órás műszakban. A Tadiran AIROW kevesebb, mint 15ppb-t állít elő, mely megközelítőleg 66x kevesebb a megengedett határértéknél.