Az egészség tiszta formája

Az egészségünk megőrzése, a teljes élet élvezete nem csak a gyógyászati ​​vizsgálatoktól vagy betegségek elkerülésétől függ. A mindennapi döntéseink, az életmódunk és a környezetünk mind olyan tényezők, amelyek meghatározzák, milyen minőségű életet élünk.

Az egészségünk az egyetlen kincs, amit magunkénak mondhatunk. A testi és lelki jólétünk határozza meg, hogy milyen mértékben tudunk kiegyensúlyozott és teljes életet élni. A modern életvitel és a városi környezet sajnos számos kihívást támaszt az egészségünk elé. A szennyezett levegő, a kórokozók és allergének jelenléte mind olyan tényezők, amelyek negatívan befolyásolhatják az életminőségünket.

A TADIRAN AIROW 3 légtisztító készülék új mércét állít fel az otthoni légtisztaság terén. A Gree Magyarország által bemutatott korszerű technológia, amely magában foglalja az innovációt, az egyszerű használatot és az egészségünk hatékony védelmét.

Egyedi technológiájával és hatékonyságával kiemelkedik a piacon. A H₂O₂ alapú légtisztító modulja legalább 99,93%-kal csökkenti a levegőben terjedő kórokozókat, beleértve a vírusokat, baktériumokat és penészgombákat is. Ennek eredményeként a készülék akár 99%-kal is csökkentheti bizonyos ismert aeroszolos kórokozókat, beleértve a SARSCoV-2-t is.

Nem csak hatékony, hanem egyszerű és gyors telepítéssel, karbantartás nélkül használható. Szakképzett klíma szerelők számára könnyedén beüzemelhető, és beilleszthető a Gree magasoldalfali egységeibe (mono-, multi split, GMV és Fan-Coil).

Az AIROW 3 légtisztító készülék nem csak egy eszköz, hanem egy életminőséget javító befektetés. A tiszta levegő otthoni elérésével az egészségünk a kezünkben van.

Mert mind tudjuk, csak egészség legyen, a többi nem számít.